Trei meciuri în opt zile pentru Volei Municipal Zalău

Început de sezon în forţă pentru vicecampioana Volei Municipal Zalău. Jucătorii antrenaţi de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae au debutat sâmbătă în noua ediţie de campionat în faţa nou-promovatei, Ştiinţa Bacău, de care au dispus cu scorul de 3 – 0. Însă, partidele dificile abia acum încep pentru formaţia de la poalele Meseşului. Zălăuanii vor întâlni marţi după-amiaza, în deplasare, Ştiinţa Explorări Baia Mare, formaţie ce-şi propune o clasare între primele patru echipe la finalul sezonului. Băimărenii antrenaţi de Marius Botea au pierdut cu scorul de 1 – 3 meciul din prima etapă, cu formaţia campioană, Universitatea Craiova, însă actul cu numărul patru a fost extrem de disputat, oltenii câştigând cu 25 – 23.
Ştiinţa Explorări a făcut câteva achiziţii importante în pauza de vară, tocmai pentru a reuşi cel puţin reeditarea performanţei din sezonul trecut, când s-a situat pe locul patru.
„Meciul cu Ştiinţa Bacău a fost unul uşor, în care nu s-a pus problema câştigătoarei. Urmează, însă, partide mult mai grele, în care va trebui să avem evoluţii din ce în ce mai bune. Probabil, pentru mine este o presiune în plus la fiecare meci, având în vedere că lumea aşteaptă foarte mult din partea mea. Sperăm ca publicul să fie alături de noi în acest sezon, să ne susţină, fiindcă avem nevoie de aportul spectatorilor”, a declarat zălăuanul Adrian Gontariu.
Duminică, în cadrul etapei a III-a, Volei Municipal va evolua împotriva campioanei Universitatea Craiova, meciul fiind programat la ora 19:30, în Sala Sporturilor din Zalău.

Leave a Comment